Τρόποι Πληρωμής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Η αποστολή προϊόντων που γίνεται μέσω της μεταφορικής των ΕΛΤΑ είναι χωρίς χρέωση για:

  • Πελάτες εντος Ελλάδος για παραγγελίες άνω των 50€
  • Πελάτες από την Κύπρο για παραγγελίες άνω των 140€
  • Πελάτες εντός Ευρώπης για παραγγελίες άνω των 180€
  • Πελάτες από οποιαδήποτε άλλη χώρα για παραγγελίες άνω των 200€

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα που θα διανέμονται μέσω μεταφορικών εταιρειών στη διεύθυνση που θα μας παρέχετε κατά τη τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα σας αποστέλλονται μέσα στο χρονικό περιθώριο των δύο τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας.

Στη περίπτωση των ακραίων καιρικών συνθηκών ή απεργιών, και σε κάθε άλλη περίπτωση δύσκολης κατάστασης που θα επηρεάσει την αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας, ο παραπάνω αναφερόμενος χρόνος αποστολής θα παρατείνετε για τους αντίστοιχους εύλογους λόγους.

Τα έξοδα της μεταφοράς υπολογίζονται κατά την διάρκεια της διαδικασίας της παραγγελίας σας.
Το “Boho Style” συνεργάζεται με νόμιμες μεταφορικές εταιρείες, όπου εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων μέσα στο πλάισιο των υποσχόμενων ημερομηνιών. Παρόλα αυτά το “Boho Style” δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση της παραγγελίας σας για άλλο λόγο. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από τα σχετικά έγγραφα παραγγελίας…

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ΑΖΗΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αν και παρέχουμε μια λεπτομερή περιγραφή των προϊόντων, η οποία σας επιτρέπει να έχετε μια πλήρη εικόνα αυτού, μπορεί κατά την παραλαβή μα διαπιστώσετε ότι το προιόν δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε ή ότι δεν επιλέξατε το σωστό μέγεθος . Σε αυτή την περίπτωση η “Boho Style” σας βοηθάει να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή και θα το αντικαταστήσουμε με ένα άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ή με το ίδιο προϊόν στο μέγεθος που τελικά θα διαλέξετε.

Αν το άλλο προϊόν δεν είναι σε διαθεσιμότητα, σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας στο τραπεζικό σας λογαριασμό ή σας πιστώνουμε για μελλοντική παραγγελία σας. Αν πάλι επιθυμείτε να επιστραφεί κάποιο μέρος από την παραγγελία σας ,μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 14 μέρες κ ότι χρώματα σας οφείλονται επιστρέφονται στο τραπεζικό σας λογαριασμό μέσα σε 20 μέρες. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης πληρώνει τα έξοδα της τράπεζας.

Παρακαλώ λάβετε υπ’όψιν σας ότι το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως όταν σας απεστάλη. Συγκεκριμένα πρέπει: να μην έχει φορεθεί (εκτός της πρόβας), σιδερωθεί, πλυθεί ή έχει υποβληθεί σε οποιοδήποτε άλλο είδος πλυσίματος. Επί προσθέτως οποιαδήποτε ετικέτα που συνοδεύει το προϊόν πρέπει να είναι στη θέση της, όπως όταν το παραλάβατε.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα έξοδα της επιστρεφόμενης παραγγελίας πληρώνονται από τον πελάτη, ο/η οποίος/οποία είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε απώλεια, ζημιά, ή να είναι φορεμένο το προϊόν όσο βρίσκεται στη κατοχή του πελάτημέχρι να μας επιστραφεί.

‘Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στο χώρο έκθεσης του «Boho Style” περνάνε από μια πολύ προσεκτική εξέταση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε αγορασμένο προϊόν, πρέπει να στείλετε το προϊόν στην ακόλουθη διεύθυνση:
bohostyle.gr
AΦΡΟΔΙΤΗΣ 8 ΒΟΥΛΑ
ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΔΑ .
Τηλ: 00306976443689

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ
Η BOHO STYLE δεν προμηθεύει κανένα είδος εγγύησης για την διαθεσιμότητα των προϊόντων στο διαδίκτυο αλλά έτσι κ αλλιώς εγγυάται στο να ενημερώνει τους πελάτες της απευθείας και εγκαίρως για τη μη διαθεσιμότητα οποιουδήποτε προϊόντος έχουν παραγγείλει . Κάθε μεταφορά θεωρείται ολοκληρωμένη ΜΟΝΟ μετά την αποστολή της ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Αν η “Boho Style” δεν μπορεί να διοχετεύσει μια παραγγελία ‘έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει και να μην την ολοκληρώσει. Αν η πληρωμή έχει ήδη γίνει, τότε τα χρήματά σας καταθέτονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Η “Boho Style” δεν εγγυάται για τη μη πρέπουσα και σωστή πρόσβαση των προϊόντων της μέσω της ιστοσελίδας, για οποιοδήποτε λόγο. Οι χρήστες/πελάτες είναι υπεύθυνοι για κάθε κίνδυνο που μπορεί να προκύψει από τη πρόσβαση και χρήση της σελίδας της “Boho Style”.gr. Η “Boho Style” δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημιά δημιουργηθεί (ατυχώς ή κατά συνέπεια),επίσης ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά, ευθέως, πλαγίως κατά τύχη, συνεπώς ,κατά την πρόσβαση, χρήση ή μη ικανότητα χρήσης της σελίδας. Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αδεξιότητα στο να προμηθεύσει υπηρεσίες ή πληροφορίες, από οποιοδήποτε τυχαίο τρίτο πρόσωπο που παρευρέθηκε στο χώρο όσον αφορά προϊόντα, υπηρεσίες, πληροφορίες που δίνονται από την εταιρεία, επίσης συμπεριλαμβανομένου των ιών που ίσως υπάρχουν στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή με την “BOHO STYLE” παρακαλώ στείλτε e-mail στο: info@bohostyle.gr

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΙ ΝΟΜΟΙ-ΔΙΚΑΙΔΟΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
Για κάθε διαφωνία που προκύπτει από την χρήση υπηρεσιών για κάθε λόγο μεταξύ χρήστη και εταιρείας, οι ελληνικοί νόμοι εφαρμόζονται και τα Δικαστήρια Αθηνών είναι υπεύθυνα.